Om hostingcertifikatet

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som drives af en brancheforening: Danish Cloud Community

Hostingcertifikatet er et kvalitetsstempel, som kun må bruges af virksomheder, som har været igennem en certificeringsproces og er blevet godkendt til at bruge det.

Kravene til certificering er udvalgt, så de omfatter de forhold , der har betydning for kvaliteten af ydelsen, men som de færreste købere af hosting og andre forretningskritiske it-ydelser selv har forudsætninger for at gennemskue. Teknikken og processerne bag it-drift bliver mere og mere komplicerede. Ved den certificeringsproces, som fører til Hostingcertifikatet, skal den ansøgende virksomhed redegøre for, hvordan man rent teknisk har opbygget sit datacenter samt for de processer, som er etableret omkring driften. Denne redegørelse vurderes og kontrolleres af en uafhængig it-revisor.

Certificering omfatter også en vurdering af, om virksomhedens forretning er sund. Det vil sige, om man som kunde kan føle sig tryg ved, at ens leverandør er der både i morgen og om et år. Læs evt. mere om Hostingcertifikatet og kravene til det her.

Brancheforeningen bag Hostingcertifikatet

Hostingcertifikatet er skabt og administreres af brancheforeningen Danish Cloud Community, tidl. BFIH. Community'et er samlingspunkt for virksomheder, som tilbyder hosting og anden drift af forretningskritiske it-ydelser i cloud. Danish Cloud Community har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om brancheforeningen og dens øvrige aktiviteter.

Besøg www.cloudcommunity.dk