Nyheder

2018

27
aug

Nyt navn til Hostingcertifikatet

I løbet af september 2018 skifter Hostingcertifikatet navn til Cloudcertifikatet. Vi lever i en tid, hvor teknologien og de ord, vi bruger til at beskrive den med, ændrer sig jævnligt. Begrebet cloud eller bare skyen er blevet allemandseje i en grad, som begrebet hosting aldrig har nået. Samtidig er cloud en god ramme om de ydelser, som er dækket af Danish Cloud Community's certificeringsordning. Og så var beslutningen let. Vi ruller det nye navn ud i løbet af september 2018.

2
jul

BFIH bliver til Danish Cloud Community

Brancheforeningen BFIH, som står bag Hostingcertifikatet, skifter i sommeren 2018 navn til Danish Cloud Community. Også fremover vil Danish Cloud Community være samlingspunkt & brancheforening for virksomheder, som tilbyder drift af forretningskritiske IT-ydelser. Navneskiftet afspejler medlemmernes aktiviteter, som er gået fra overvejende klassiske hostingydelser leveret fra eget datacenter til ydelser leveret på mange forskellige måder: klassisk datacenter, hybrid cloud, privat cloud & public cloud.

2017

27
sep

Danske it-hostere: Flere og flere kunder ønsker en dansk leverandør

For tre år siden var det 28%, nu fortæller 57% af BFIH’s medlemmer, at deres kunder går efter en dansk leverandør, når de skal outsource deres it. Den tendens viser sig, når vi spørger medlemmerne, hvorfor deres kunder vælger dem som leverandør.   ”Udbud, der passer med behov”, ”bedre kvalitet” og ”dansk hostingløsning” topper listen over udvælgelseskriterier. 

”Det er en markant udvikling”, fortæller Lennart Meineche, administrerende direktør i BFIH. ”En udvikling, som sandsynligvis har en tæt sammenhæng med en generelt øget bevidsthed om, hvor data befinder sig og hvordan de bliver beskyttet. En tendens som EU’s databeskyttelsesreform og øget cyber-kriminialitet har en stor indflydelse på”.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om de analyser, BFIH & Hostingcertifikatet foretager.

Se alle nyheder