Nyheder

2018

16
jan

Serverne er flyttet hjemmefra

Det er overskriften på interview med Søren Jakobsen, der er direktør for brancheforeningen BFIH, der står bag Hostingcertifikatet. Læs mere om, hvordan bl.a. datasikkerhed og EU's kommende krav til behandling af persondata - GDPR - kan have betydning, når virksomheder overvejer, om de skal outsource deres it-drift.

2017

27
sep

Danske it-hostere: Flere og flere kunder ønsker en dansk leverandør

For tre år siden var det 28%, nu fortæller 57% af BFIH’s medlemmer, at deres kunder går efter en dansk leverandør, når de skal outsource deres it. Den tendens viser sig, når vi spørger medlemmerne, hvorfor deres kunder vælger dem som leverandør.   ”Udbud, der passer med behov”, ”bedre kvalitet” og ”dansk hostingløsning” topper listen over udvælgelseskriterier. 

”Det er en markant udvikling”, fortæller Lennart Meineche, administrerende direktør i BFIH. ”En udvikling, som sandsynligvis har en tæt sammenhæng med en generelt øget bevidsthed om, hvor data befinder sig og hvordan de bliver beskyttet. En tendens som EU’s databeskyttelsesreform og øget cyber-kriminialitet har en stor indflydelse på”.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om de analyser, BFIH & Hostingcertifikatet foretager.

17
maj

" .. kvalitet i leverancen og nærhed til kunderne er mindst ligeså vigtig for hosting-firmaernes evne til at klare sig i konkurrencen"

ITWatch.dk har interviewet BFIH's direktør Lennart Meineche om konsolidering i den danske hostingbranche:

Læs artiklen her: www.itwatch.dk (kræver abonnement) - her er et par smagsprøver:

"Stordriftsfordele og øget behov for kapital er en af de væsentligste årsager til den konsolidering som det sidste halvandet års tid har fejet gennem den danske hostingbranche. Men kvalitet i leverancen og nærhed til kunderne er mindst ligeså vigtig for hosting-firmaernes evne til at klare sig i konkurrencen."

"Han peger samtidig på en stærk tendens til at traditionelle hosting-virksomheder i stigende omfang udvikler selvstændige services eller tilbyder services fra andre leverandører som en del af en integrerede løsninger."

 

Se alle nyheder